Kuva: teollisuuskylmä.fi

Assemblin ostaa Suomen Teollisuuskylmän

Talotekniikan asennuspalveluita tarjoava Assemblin Oy on ostanut teollisia kylmäjärjestelmiä tarjoavan Suomen Teollisuuskylmä Oy:n koko osakekannan.

Kuva: teollisuuskylmä.fi

Suomen Teollisuuskylmä (STK) toimittaa laitetoimittajista riippumattomia kylmäratkaisuja. Yrityksen liikevaihto on noin 8,7 miljoonaa euroa, ja se työllistää tällä hetkellä 25 henkilöä toimipisteissään Tampereella, Turussa ja Tuusulassa. Suomen Teollisuuskylmä toimii koko Suomen alueella.

– Olemme iloisia voidessamme toivottaa STK:n henkilökunnan ja asiakkaat tervetulleiksi Assembliniin. STK on erittäin osaava, kehittyvä ja hyvin johdettu yritys, jonka henkilöstöä arvostetaan alalla todella paljon. STK täydentää nykyistä liiketoimintaamme Suomessa hyvällä tavalla ja odotamme, että pystymme tekemään yhteistyötä ja laajentumaan toisiamme tukien koko jäähdytysvalikoimamme sekä muiden liiketoimintojemme kautta, sanoo Assemblinin operatiivinen johtaja Jukka Jäppinen.

STK:n toimitusjohtaja Altti Seinelä jatkaa tehtävissään normaalisti. Yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia, ja yhtiö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään omalla nimellään Assemblinin tytäryhtiönä. Jarmo Laukko jatkaa yrityksen hallituksessa ja muut entiset omistajat Jorma LappalainenSampsa Luukkonen ja Tero Ruottinen jatkavat yrityksessä nykyisissä työtehtävissään.