Kuva: itula.fi

Purmo Group Sweden ryhtyy myymään Itulan paneeleja

Purmo Group Sweden Ab ja Itula Oy ovat tehneet jälleenmyyntisopimuksen, jonka mukaan Itulan valmistamat lämmitys- ja jäähdytyspaneelit tulevat osaksi Purmo Groupin tarjontaa.

Kuva: itula.fi

– Itula on investoinut viimeisten kahden vuoden aikana voimakkaasti vientiin ja jälleenmyynnin kehittämiseen. Olemme sopineet 1.6.2021 alkaen, että Purmo Group Sweden Ab aloittaa Itulan valmistamien paneelituotteiden markkinoinnin Ruotsissa ja Tanskassa. Hyvän startin jälkeen olemme sopineet yhteistyön laajentamisesta myös muualle Eurooppaan, kertoo Itulan hallituksen puheenjohtaja Jukka Itkonen.

Paneelit ovat energiatehokkain ja ekologisesti kestävin ratkaisu korkeisiin tiloihin. Lämmityksen ja jäähdytyksen lisäksi paneelit ratkaisevat perinteisten järjestelmien pölyyn, meluun, pakotettuun konvektioon ja tiheään huoltotarpeeseen liittyvät haasteet ja lisäksi näyttävät paljon paremmalta, perustelee Purmo Groupin Pohjoismaiden myyntijohtaja Niclas Schubert.

Purmo Group aloittaa paneelien toimittamisen syyskuun 2021 alussa Ruotsissa ja Tanskassa.

– Tämä on seurausta pitkään jatkuneesta yhteistyöstä, jonka aloitimme asiakkaana ja nyt jatkamme Itulan kumppanina. Yhteistyö avaa meille mahdollisuuksia uusilla projektialueilla. Nyt voimme esimerkiksi tarjota paljon paremman ratkaisun vaikkapa sisätenniskentän lämmittämiseen ja jäähdyttämiseen, Purmo Groupin markkinointijohtaja Garry Naughton sanoo.