Kuva: aiforsite.com

Aiforsiten teknologiaa Jatkeen työmaille

Jatke-konserni ja Aiforsite ovat solmineet puitesopimuksen, jolla Aiforsiten teknologiaratkaisut voidaan ottaa käyttöön työmaakohtaisesti koko Jatke-konsernin tuotannossa.

Kuva: aiforsite.com

Aiforsite tarjoaa tekoälyä hyödyntävää etävalvonta-, video- ja paikannusteknologia. Automaattinen reaaliaikainen tilannekuva yhdessä tuottavuusanalytiikan kanssa auttaa Aiforsiten mukaan työmaa- ja projektijohtoa pysymään aikataulussa ja parantamaan tuottavuutta.

– Olemme jo vakioineet työmaan välttämättömiä perustyökaluja, mutta haluamme konsernitasolla tarjota työmaille myös tuottavuutta ja tiedolla johtamista vauhdittavia työmaapalveluita. Aiforsiten valinta kumppaniksi helpottaa uudenlaisten toimintatapojen ottamista työmaille ja mahdollistaa hyvän tuki- ja koulutusmallin heti alusta alkaen, kertoo Jatke-konsernin kehitysjohtaja Sakari Aaltonen.

– Haluamme tarjota Jatkeen työntekijöille alan parhaan työntekijäkokemuksen. Helposti käyttöönotettavat ja hyvin toimivat ratkaisut tuottavuuden parantamiseen ja seuraamiseen tukevat tätä tavoitetta. Valitsimme Aiforsiten, koska se tarjoaa työmaalle kattavan ja selkeän kokonaisratkaisun tilannekuvaan ja tuottavuuteen. Puitesopimuksen myötä nopeutamme Aiforsiten käyttöönottoa työmailla ja luomme jatkuvuutta sekä tuottavuuden parantamisen toimintatapoihin Jatkeella että tuottavuustoimenpiteistä kertyvään tietoon, Jatke Oy:n tietohallintojohtaja Mikko Kuusakoski toteaa.

– Puitesopimuksen turvin työmaiden on helpompi hankkia palveluitamme. Aiforsite tukee työmaata valittujen teknologioiden käyttöönotossa ja niistä tiedottamisessa. Ratkaisumme soveltuu hyvin erityyppisiin ja -kokoisiin projekteihin, ja se hinnoitellaan työmaakohtaisesti. Työmaa itse päättää mitä moduuleita Aiforsiten ratkaisusta käyttää. Mitä enemmän työmaita, sitä enemmän Jatke saa volyymietuja, Aiforsiten operatiivinen johtaja Pyry Virrantaus kertoo.