Kuva: Admicom

Admicom ostaa kalustonhallinta- ja IoT ohjelmistoratkaisu Trackinnon

Kuva: Admicom

Admicom ostaa pilvipohjaista kaluston­hallinta-, kunnossa­pito- ja paikannus­ratkaisua kehittävän Trackinno Oy:n koko osake­kannan. Kaupan myötä Admicomin ohjelmisto­perhe ja liike­toiminta vahvistuvat uusilla älykäillä toiminnallisuuksilla, IoT-ratkaisuilla, kumppanuuksilla, ja kasvu- ja kansainvälistymis­potentiaalilla.

Vuonna 2015 perustettu Trackinno Oy kehittää erityisesti rakennus- ja kiinteistö­alalle ja teollisuuteen suunnattua mobiili­sovelluksella tai selaimella käytettävää ohjelmisto­ratkaisua. Ratkaisu tehostaa ja yksin­kertaistaa kaluston, laitteiden, varastojen hallintaa, yllä­pitoa ja käytön optimointia, sekä parantaa liike­toiminnan dataohjautuvuutta.

– Trackinno mahdollistaa Admicomin laajalle asiakas­kunnalle entistäkin moni­puolisemmat mahdollisuudet liike­toiminnan digitalisointiin ja tuottavuuden parantamiseen kaluston, laitteiden hallinnassa ja kunnossa­pidossa, sekä niihin liittyvän datan hyödyntämisessä. Olen innoissani siitä, että yritys­kauppa luo meille uusia polkuja myös kansain­välistymistä ajatellen, kertoo Admicomin kehitysjohtaja Petri Aho.