Kuva: sbbnorden.se

36Hatanpää: 13 000 neliötä korjattua toimitilaa Tampereelle

Samhällsbyggnadsbolaget i Nordenin omistama kiinteistö 36Hatanpää on alun perin rakennettu vuosina 1992–1993 Nokian käyttöön. Kohteessa tehdään parhaillaan kunnostus- ja muutostyötä, jolla kiinteistön 13 000 neliömetrin toimistotilat muuntojoustaviksi toimitilaympäristöiksi. Toimistotilojen käyttäjiä tulevat olemaan muun muassa Verohallinto, Senaatti, Kesko sekä Pikante-ravintolat. 

Kuva: sbbnorden.se

Kiinteistössä on tarjolla aulapalvelu, yhteiskäyttöiset neuvottelutilat, lounasravintola ja kuntosali. Lisäksi kiinteistön piha ja pysäköintihalli tarjoaa noin 400 pysäköintipaikkaa. Peruskorjaus- ja muutoshankkeen arvioidaan valmistuvan 30.11.2021. Kohteelle haetaan Leed Gold -ympäristösertifiointia.

– SBB:lle on tärkeää olla mahdollistamassa suomalaisten kuntien ja kaupunkien sujuvaa arkea. Kasvavana kaupunkina Tampere tarvitsee investointeja riittäviin ja ajanmukaisiin toimitilaympäristöihin. On hienoa, että saamme olla vahvistamassa kaupungin elinvoimaisuutta ja kehittämässä moderneja puitteita alueen moninaisille organisaatioille, sanoo SBB:n maajohtaja Arto Nummela.

Uuden toimitilahankkeen kehittämisestä vastaa Mrec Investment Management Oy ja arkkitehtisuunnittelu on Arkkitehtitoimisto Rosberg&Ikävalko Oy:n toteuttama. Rakennuttajana hankkeessa on Sitowise Oyj. AW-Rakennus Oy toimii pääurakoitsijana. Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB omistaa Suomessa yli 170 kiinteistöä.