Kuva: Jaana Ahti-Virtanen

Vielä ennättää mukaan julkisivuremonttien kisaan

Asunto-osakeyhtiöillä on vielä muutama viikko aikaa ilmoittautua mukaan Julkisivuremontti 2019 -kilpailuun. Ehdotukset on tehtävä 23. elokuuta mennessä. Ehdotuksia voivat tehdä hallituksen puheenjohtajat, isännöitsijät, suunnittelijat, urakoitsijat tai materiaalitoimittajat.

Kuva: Jaana Ahti-Virtanen

Kilpailussa etsitään asunto-osakeyhtiöitä, joissa on tehty onnistunut ja laadukas julkisivuremontti, joka kelpaisi esimerkiksi muille korjaamista vielä harkitseville asunto-osakeyhtiöille.

Julkisivukorjauksen täytyy olla valmis tai vastaanotettu elokuuhun 2019 mennessä, mutta kilpailuun käyvät ehdokkaiksi myös vuosina 2018 tai 2017 valmistuneet julkisivukorjaukset.

Tuomaristo kiinnittää huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi päätöksentekoprosessiin, hanke- ja toteutussuunnitteluun, kustannusten hallittavuuteen, aikataulussa pysymiseen, tiedottamiseen ja energiansäästön huomioon ottamiseen.

Kilpailuun osallistutaan täyttämällä ilmoituslomake ja sen liitteet, jotka löytyvät Julkisivuyhdistyksen kotisivuilta (julkisivuyhdistys.fi) sekä toimittamalla kuvamateriaalia. Ehdotukset toimitetaan osoitteeseen sihteeri@julkisivuyhdistys.fi .

Palkintona taloyhtiölle on rahaa, kunniakirja ja laatta. Palkinnot julkistetaan 3.10.2019 klo 12 – 13 Kiinteistömessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Seitsemättä kertaa käytävän kisan järjestävät Julkisivuyhdistys r.y. ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhteistyökumppaneinaan Kiinteistöposti-lehti ja Suomen Messusäätiö.

Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Julkisivuyhdistyksen edustajina puheenjohtaja, projektipäällikkö Toni Pakkala Tampereen yliopistosta, päätoimittaja, arkkitehti SAFA Maritta Koivisto Rakennustuoteteollisuus ry:stä, toimitusjohtaja Tomi Hautakangas ARKsto Oy:stä; AKHAn edustajina RI, Ekon. Juhani Siikala FM Siikala Ky:stä ja DI Arto Krootila Consitor Oy:stä sekä Julkisivuyhdistyksen sihteeri Riina Takala-Karppanen Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy:stä.