Vesa Hakola

Vesa Hakola WSP Finlandin kehitysjohtajaksi

DI Vesa Hakola on aloittanut WSP Finlandin kehitysjohtajana 9.1.2023. Hän raportoi roolissaan toimitusjohtajalle ja kuuluu laajennettuun johtoryhmään. 

Vesa Hakola

Ennen siirtymistään WSP:lle Vesa Hakola toimi Rambollilla liiketoiminnan kehitysjohtajana ja sitä ennen muun muassa rakennesuunnitteluyksikön vetäjänä ja rakennetekniikkasektorin johtajana. 13 Ramboll-vuoden lomassa hän työskenteli myös kaksi vuotta Cramolla vastaten siirtokelpoisten tilojen Suomen liiketoiminnasta.

– Vesa tuo meille vahvaa konsultoinnin liiketoimintaosaamista sekä näkemystä projektitoiminnan kehittämiseen. Hän pystyy tukemaan toimintaamme projektien läpiviennissä ja kehittämään asiakasrajapinnan hallintaa. Vesan näkemys alan kehittymisestä auttaa meitä strategiamme toteuttamisessa ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi taloon, sanoo WSP Finlandin toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo.

– Suunnittelu- ja konsulttiliiketoiminnassa pätevät markkinatalouden lainalaisuudet. Siksi pitää jatkuvasti pohtia, miten pärjäämme markkinassa muita paremmin. Uskon, että erottava tekijä löytyy asiakaskokemuksesta. Asiakaslähtöisyys ja -keskeisyys ovat suunnittelualalla todella tärkeitä, sanoo Vesa Hakola.Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 65 000 asiantuntijaa ympäri maailmaa.