Uuden sukupolven Allura-vinyylilankut ja -laatat

Forbo esittelee uuden Allura-vinyylilankku- ja laattamalliston, jossa yhdistyy luonnollisen puu- ja kivilattian ulkonäkö sekä vinyylilankkujen kestävyys ja mukavuus.

Uusi mallisto tarjoaa laajan valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja, joissa ovat etusijalla ensiluokkainen design ja asennuksen helppous.

Allura on Forbon brändi vinyylilankuille ja -laatoille (LVT). Vuoden 2020 uutuudet tarjoavat kattavan ja helposti asennettavien mallistojen sarjan, joissa on mukana innovaation kosketus. Mallistoja on viisi: Allura (alustaan liimattava), Allura Flex (uiva asennus tarraliimalla), Allura Click Pro (lukkoponttikiinnitys), Allura Puzzle (uiva asennus palapelikiinnityksellä) sekä Allura Ease (täysin uiva asennus).

Eri Allura-mallistojen myötä Forbo tarjoaa modulaarisen ja helposti asennettavan ratkaisun moniin eri kohteisiin aina kevyistä liiketilojen sovelluksista myymälä-, vapaa-ajan- ja majoitustilojen ratkaisuihin, toimistoihin, koulutukseen, terveydenhuoltoon ja vanhustenhuoltoon sekä teollisuustiloihin asti.

Allura-mallisto tarjoaa laajimman valikoiman kuoseja, värejä, kokoja ja muotoja. Mallisto sisältää niin klassisia puulankkuja kuin moderneja betoni- ja terrazzo-laattoja. Allurassa yhdistyy maksimisuorituskyky ja erinomaiset suunnittelumahdollisuudet. Malliston kuosit ja värit ovat huolella valittuja ja yhteensopivia toistensa kanssa.

Allura-mallisto koostuu kahdesta kuosivalikoimasta: Wood ja Material.

Allura Wood -mallisto koostuu klassisista ja nykyaikaisista puukuoseista, joissa on mukana niin hienovaraisia kuin erottuvia kuoseja. Uusi kohokuviointi korostaa lankun kuviota ja tekee niistä erittäin aidon näköisiä ja tuntuisia. Wood-mallisto sisältää neljä digitaalisesti painettua kuosia, joiden avulla voit luoda näyttävän lattiadesignin.

Allura Material -mallisto sisältää sekä klassisia kivikuoseja että moderneja betonikuoseja uudella kohokuvioinnilla. Uusi terrazzo-kuosi sekä ympyränmuotoiset laatat tarjoavat lisää suunnittelumahdollisuuksia.

Euroopassa suunniteltu ja valmistettu Allura on erittäin mittatarkka ja kestävä lattiapäällyste. Allura valmistetaan käyttämällä vihreää sähköä ja tuotannosta syntyy minimaalisesti jätettä, joka kierrätetään takaisin tuotteeseen. Allura on täysin ftalaatiton materiaali.