Läpinäkyvä suojamaali tekee seinästä, ovesta tai pöydästä piirtoalustan

Uusi Sokevan maahantuoma Piirrä ja pyyhi -suojamaali sopii kotiin, kouluun, päiväkotiin ja työpaikalle. Maalipintaan voi kirjoittaa valkotaulutussilla. Piirrä ja pyyhi -suojamaali toimii parhaiten suhteellisen tasaisella pinnalla. Tasaiselta pinnalta jälki lähtee kevyesti pakkauksen mukana tulevalla sienellä pois.

Piirrä ja pyyhi -suojamaali sopii sekä uusille että vanhoille maalatuille pinnoille. Tuotetta ei suositella käytettäväksi käsittelemättömille pinnoille kuten esimerkiksi puhtaalle puualustalle.

Suojamaali tarttuu parhaiten kuivalle, tasaiselle ja puhtaalle pinnalle.

Piirrä ja Pyyhi -suojamaalin pakkaus sisältää kaikki tarvittavat työvälineet. Itse erikoismaali sekoitetaan kahdesta liuoksesta lisäämällä kovete lakkapurkkiin. Mukana tulee lisäksi maalauslaatikko, tela, maalarinteippi, hiomatyyny, puinen sekoitustikku sekä kertakäyttökäsineet. Pakkauksessa on yksi piirtotaulutussi sekä pyyhin. Jälkiä voi pyyhkiä myös paperilla tai rätillä.

Yhdestä pakkauksesta riittää suojamaalia neljälle neliömetrille. Maalaaminen on helppoa ja yksi maalauskerros riittää. Pinnan on annettava kuivua seitsemän päivää. Kuivumisen jälkeen pintaan voi piirtää ja kirjoittaa yhä uudestaan.