IDO Light on suunniteltu vastaamaan pieniin ja suuriin kylpyhuoneen haasteisiin.

IDO Light tuo ajatonta muotoilua kylpyhuoneeseen

IDO Light on suunniteltu vastaamaan pieniin ja suuriin kylpyhuoneen haasteisiin.

IDO tunnetaan linjakkaasta muotoilustaan ja laadukkaista tuotemateriaaleistaan. Uusi kalustesarja IDO Light jatkaa perinteitä pelkistetyllä ja ajattomalla ilmeellään, joka on saanut inspiraationsa pohjoismaisesta luonnosta.

”IDO Light -sarjan suunnittelun lähtökohtana oli luoda kalustesarja, jossa yhdistyvät laatu ja saavutettavissa oleva hintataso muotoilusta tinkimättä”, taustoittaa tuotepäällikkö Tapio Aaltonen Geberit Oy:ltä.

IDO Light -sarjaan kuuluvat korkea kaappi sekä alakaappi ja siihen sopivat pesualtaat. Alakaappeja on saatavilla kahdessa eri koossa (600 ja 900 mm) joko kahdella ovella tai yhdellä laatikolla.

”IDO Light -sarjan kalusteet vastaavat monipuolisesti kylpyhuoneiden haasteisiin. Esimerkiksi korkea kaappi on täydellinen pieniin kylpyhuoneisiin, koska kaapin syvyys on vain 16 cm. Kylpytilassa, jossa neliöt eivät rajoita suunnittelua, korkeilla kaapeilla voi puolestaan tuoda ryhtiä ja rytmiä kalusteryhmään.”

Alakaapeissa ja korkeissa sivukaapeissa on Soft Close -toiminnot, integroidut vetimet ja materiaalina kosteudenkestävä melamiini. Pesualtaissa puhdistusta helpottaa IDO Smart -lasite. IDO Light -sarjan kaappeja on saatavilla valkoisena ja tummanruskeana.

”Valkoisten kaappien etusarjoihin on lisätty ylimääräinen pintalakkakerros, mikä tekee kalusteista entistäkin kestävämpiä. IDO Light -kalusteet toimitetaan esikoottuna ja ne on helppo asentaa”, Aaltonen kertoo.