JELD-WEN tuo markkinoille viisi uutta kahvasävyä

JELD-WEN on tuonut markkinoille viisi uutta painike- ja vedinväriä, joilla oven ja koko huoneen ilmettä voi muuttaa helposti.

Suomalaissisustajat uskaltavat entistä enemmän käyttää värejä sekä ovissa että niiden yksityiskohdissa. JELD-WEN on vastannut suomalaisten kysyntään lanseeraamalla erivärisiä sisäovien painikkeita ja liukuoven vetimiä. Värivaihtoehtoja on viisi: Silver, Stainless, Gold, Bronze ja Black.

Ovenkahvan väri ja muotoilu vaikuttaa yllättävän paljon oven ilmeeseen ja koko huoneen tunnelmaan. Esimerkiksi neliskanttinen Dallas-painike on huippumoderni ja suoralinjainen Stockholm moneen tyyliin sopivan vähäeleinen. New York ja Marseille edustavat romanttisempaa muotoilua.

Mustat ovet ja painikkeet kiehtovat suomalaissisustajia

Erityisen innostuneita suomalaissisustajat ovat tällä hetkellä mustasta, niin sisäovissa kuin ovenkahvoissakin. Musta kahva tuo mustaan oveen rohkeutta, pronssinen lämpöä ja kultainen ylellisyyttä.  ”Näyttää siltä, että mustan sävyt ovat tulleet suomalaiseen sisustukseen jäädäkseen ainakin ovimaailmassa. Mustia ovia kysytään valkoisten jälkeen eniten”, ovivalmistaja JELD-WEN Pohjois-Euroopan markkinointi- ja tuotehallinnan päällikkö Tenna Knak kertoo.

Musta kahva sopii erinomaisesti myös valkoiseen oveen. ”Musta kahva viestii ylellisyyttä. Musta ovenkahva valkoisessa ovessa on statement, tietynlainen kannanotto. Kaiken kaikkiaan ovenkahva vaikuttaa valtavasti oven ilmeeseen, ja eri värivaihtoehdoilla voi hakea eri tunnelmaa. Kokomustaan oveen voi lämpimän metallin sävyillä tuoda pehmeämpää ilmettä ja synnyttää kontrastia”, Knak kuvaa.