Tuomas Santala

Tuomas Santala ARE-konsernin lakiasiainjohtajaksi

Tuomas Santala (VT, OTM, KTM) nimitetään ARE-konsernin uudeksi lakiasiainjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.4.2023 alkaen. 

Tuomas Santala

Tuomas on työskennellyt ARE:n juristin tehtävässä maaliskuusta 2022 lähtien. ARE:lle hän siirtyi asianajotoimisto Castrén & Snellmanilta, jossa hän hoiti erityisesti rakennus-, teollisuus-, vakuutus- ja finanssisektorilla toimivien yritysten riita-asioita. Tuomas on tutustunut jo opiskeluaikoina talotekniikka- ja rakennusalaan työskennellessään harjoittelijana Tekmanni Oy:ssä, Lemminkäinen Talotekniikka Oy:ssä ja Lemminkäinen Oyj:ssä. Tuomas on koulutukseltaan varatuomari (VT), oikeustieteen maisteri (OTM) ja kauppatieteiden maisteri (KTM). 

– On suuri kunnia siirtyä ARE:n lakiasiainjohtajan tehtävään. Edeltäjäni Heikki Tanner on luonut vahvat perustukset lakiosastollemme, joten tästä on hyvä jatkaa yhdessä tekemistä, Tuomas Santala sanoo. 

– Tuomaksella on erittäin monipuolinen ja vankka työkokemus alalta, ja hän on saanut hyvän perehdytyksen edeltäjältään, toimitusjohtaja Jarno Hacklin kertoo.

ARE on osa Conficap-konsernia.