Kuva: raksystems.fi

Trill Impact Raksystemsin pääomistajaksi

Raksystems Group saa uudeksi pääomistajakseen ruotsalaisen pääomasijoitusyhtiö Trill Impactin. Raksystemsin aikaisempana pääomasijoittajana toimi MB Rahastot. Raksystemsin johto jatkaa Raksystems-brändin säilyttävän yrityksen merkittävinä omistajina ja Marko Malmivaara toimitusjohtajana.

Kuva: raksystems.fi

Raksystems on Suomessa ja Ruotsissa toimiva kiinteistöjohtamisen ja kiinteistön kunnon selvittämisen asiantuntijaorganisaatio. Yli 630 asiantuntijaa työllistävä Raksystems kertoo kolminkertaistaneensa liikevaihtonsa viimeisen kolmen ja puolen vuoden aikana 19 miljoonasta eurosta yli 66 miljoonaan euroon. 

Raksystems on keskittynyt MB Rahastojen omistajuuden aikana kasvamaan niin orgaanisesti kuin yritysostoin ja samanstrategian kerrotaan jatkuvan tulevinakin vuosina mutta keskittymällä yhä vahvemmin parantamaan rakennuskannan hyvinvointia sekä resilienssikykyä.

– Raksystems on jo nyt Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija, ja mielestämme yrityksen matka muutamalta viime vuodelta on vaikuttava. Olemme iloisia päästessämme vahvistamaan yhä entuudestaan vahvaa johdon ja henkilökunnan jakamaa visiota nykyisten liiketoimintojen, Green Building Services, Inspections & Surveys sekä Project Services, kasvattamisessa ja laajentamisessa yhä kansainvälisemmille markkinoille, totea Trill Impactin Partner Johan Lundén.

– Olen erittäin iloinen voidessani tarjota henkilökunnallemme ja asiakkaillemme liiketoimintamme kasvun jatkumisen yhteiset arvot kanssamme jakavan Trill Impactin kanssa. Henkilöstön hyvinvointi on minulle ja koko Raksystemsin johdolle erityisen lähellä sydäntä. Liiketoiminnan tavoitteet ovat luonnollisesti isot mutta sitä mukavampi onkin tehdä tätä upeaa matkaa tässä huikeassa seurassa, Raksystems Group CEO Marko Malmivaara sanoo.

Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisten hyväksyntää.  Trill Impactin salkussa ovat myös kiinteistöautomaation Nordomatic, oppimisohjelmistojen ILT Education, terveysalan ohjelmistojen Mesalvo, verkkoturvallisuuden European ID Security ja ammatillista verkkokoulutusta tarjoava Karriere tutor.