Topi Riivari toimittaa myös maalämpöratkaisuja asuinkerrostaloihin. Kuva: topiriivari.fi

Topi Riivari Oy osaksi Cervi-konsernia

Ilmanvaihdon ja jäähdytyksen huolto- ja korjauspalveluita tarjoava Cervi vahvistaa liiketoimintaansa Varsinais-Suomessa ostamalla kaarinalaisen Topi Riivari Oy:n koko osakekannan.

Topi Riivari toimittaa myös maalämpöratkaisuja asuinkerrostaloihin. Kuva: topiriivari.fi

Cervin mukaan yrityskauppa pitkään alalla toimineen Riivarin kanssa tuo vahvaa paikallista asiantuntijuutta etenkin energiahankkeisiin.

– Topi Riivari on kokenut ja arvostettu kokonaistoimittaja lämmöntalteenotto- ja energiaratkaisuissa sekä ilmanvaihdon erikoisasiantuntija. Saamme jälleen liitettyä hienon luottotiimin Cervi Groupiin, Cervin toimitusjohtaja Petri Valve sanoo.

–Topi Riivari Oy:n tekeminen on ollut laadukasta ja kasvu vahvaa. Yrityskauppa tuo meille suuret mahdollisuudet laajentua Varsinais-Suomen ulkopuolelle ja palvella asiakkaitamme entistä paremmin, Topi Riivari Oy:n kehitysjohtaja Tomi Riivari toteaa.

 – Lisäksi tämä antaa lisäresursseja henkilöstön hyvinvoinnin ja ammatillisen taidon kehittämiseen, Topi Riivari Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja Topi Riivari sanoo.

Yrityskaupassa Topi Riivari liittyy osaksi Cervi-konsernia ja jatkaa toimintaansa ennallaan Topi Riivari Oy:nä. Topi Riivarin työntekijät jatkavat nykyisen työnantajansa palveluksessa.