Kuva: lvijuutilainen.fi

Bravida ostaa Juutilaisen

Bravida ostaa Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy:n ja laajentaa näin service-toimintaansa Uudellamaalla. Ostettavalla yrityksellä on noin 16 työntekijää, ja sen liikevaihto on noin 3,1 miljoonaa euroa.

Kuva: lvijuutilainen.fi

Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy on toiminut Uudellamaalla vuodesta 1932. Yritys tarjoaa LVIS:n huolto-, korjaus- ja ylläpito­palveluita.

– Olemme erittäin iloisia tästä yrityskaupasta. Yritysoston kautta meistä tulee entistä vahvempi service-palveluiden toimittaja pääkaupunki­seudulla, joka tukee strategista tavoitettamme vahvistaa palvelu­liiketoimintaamme Suomessa. Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy:llä on asian­tunteva henkilöstö ja kokenut johto. Pystymme jatkossa palvelemaan asiakkaitamme selkeästi monipuolisemmin service-palveluissa, Bravida Finlandin toimitusjohtaja Marko Holopainen sanoo.

– Juutilaisen huolto- ja korjaus­palvelut ovat olleet maan huippua erityisesti erikois­osaamista vaativissa kohteissa kuten kauppa- ja liike­keskuksissa ja terveyden­huollossa. Onkin hienoa päästä kehittämään service-palveluiden konseptia osana Bravidan kaltaista yritystä, Lämpö- ja Wesijohtoliike P. Juutilainen Oy:n toimitus­johtaja Jyrki Harju toteaa.

Yrityskauppa astuu voimaan 29.9.2023.