Kuva: ARE

Toni Hautakoski ARE:n henkilöstöjohtajaksi

Toni Hautakoski on nimitetty ARE:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 1.1.2024 alkaen. Hänen vastuualueelleen kuuluu yhtiön henkilöstöhallinnon lisäksi työturvallisuus.

Kuva: ARE

Toni Hautakoski on tehnyt kansainvälisen uran teollisuuden henkilöstöjohtamisen parissa. Hän siirtyy tehtävään paperin valmistus- ja jalostusyhtiö Walki Groupilta, jonka henkilöstöjohtajana hän on toiminut vuodesta 2022. Aiemmin hän on toiminut muun muassa Cargotecilla ja Alfa Lavalilla henkilöstöjohtajan tehtävissä sekä työskennellyt Suomen lisäksi Ruotsissa ja Intiassa.

– On ilo toivottaa Toni arelaiseksi ja osaksi johtoryhmäämme. Hän tuo mukanaan laajan henkilöstöhallinnon kokemuksen ja osaamisen. Hän on sitoutunut luomaan ja ylläpitämään työympäristöä, joka tukee yrityksen kasvua ja menestystä sekä työntekijöiden hyvinvointia, ARE:n toimitusjohtaja Jarno Hacklin sanoo.

– On innostavaa päästä työskentelemään yhtiöön, jossa ihmiset ovat aidosti koko toiminnan perusta. Kaikki muu on kopioitavissa, mutta kulttuuri ja ihmiset ovat ainutlaatuisia ja korvaamattomia, Toni Hautakoski toteaa. ARE:n johtoryhmässä 1.1.2024 alkaen ovat Jarno Hacklin (toimitusjohtaja), Mats Danielsson (talousjohtaja), Anne Piiparinen (projektien liiketoimintajohtaja), Jyri Seppänen (Etelä-Suomen palveluiden liiketoimintajohtaja), Ari Kinnunen (Itä- ja Länsi-Suomen palveluiden liiketoimintajohtaja), Peter Ramstedt (ARE Sverige Ab:n toimitusjohtaja), Seppo Korhonen (kaupallinen johtaja), Pekka Björkman (hankintajohtaja), Toni Hautakoski(henkilöstöjohtaja), Tuomas Santala (lakiasiainjohtaja) ja Maiju Nupponen (viestintä- ja vastuullisuusjohtaja).