Kuva: Taitotalo

Leena Munter Taitotalon toimitusjohtajaksi

KTM Leena Munter aloitti aikuiskouluttaja Taitotalon palveluksessa lokakuussa 2023. Virallisesti toimitusjohtajan tehtävät alkavat 1.1.2024, kun nykyinen toimitusjohtaja Kari Juntunen jää eläkkeelle.  Munter siirtyi Taitotaloon Business Finlandista, jossa hän työskenteli Interim Head of Transformation -roolissa.

Kuva: Taitotalo

Munter on työskennellyt toimitusjohtajana useissa yrityksissä eri toimialoilla. Hänellä on kokemusta organisaatioiden yhdistymisen jälkeisestä kulttuurin johtamisesta sekä tuloksekkaasta asiakastyöstä ja myyntikulttuurin luomisesta.

Munterille johtaminen on teonsana, jossa on keskeistä ovat läpinäkyvyys, selkeys ja voittavan strategian luominen. ”Tehdään se, mitä luvataan, seurataan sitä ja viedään projektit loppuun asti”, sopii Munterin mukaan hänen henkilökohtaiseksi johtamisopikseen ja Taitotalon viestiksi asiakkailleen.

Johtajana Munterilla on kokemusta myös henkilöstöpalvelualalta. Monipuolisen uransa aikana Munter on nähnyt työelämän muutoksen ja osaamisen syklisyyden. 

– Koulutusorganisaationa teemme työtä Suomelle, mutta myös jokaiselle opiskelijalle ja sitä kautta opiskelijoiden läheisille. Taitotalon toiminta voimaannuttaa montaa tahoa.

– Osaamisen kehittäminen ei ole ollut koskaan niin tärkeää kuin nyt, sillä nopeasti muuttuva maailma ja kilpailu työmarkkinoilla edellyttävät meiltä kaikilta jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, Munter sanoo.