Peter Ramstedt

Peter Ramstedt ARE Sverige AB:n toimitusjohtajaksi

Uudelle strategiakaudelle siirryttäessä Itä- ja Länsi-Ruotsin aluejohtaja Peter Ramstedt nimitetään ARE Sverige AB:n toimitusjohtajaksi ja ARE-konsernin johtoryhmän jäseneksi 1. tammikuuta 2024 alkaen. 

Peter Ramstedt

Peter Ramstedt jatkaa uuden roolinsa lisäksi Itä-ja Länsi-Ruotsin aluejohtajana vastaten Kungälvs Rörläggerin ja Inter El:n toiminnasta. Emil Silverbergjatkaa Etelä-Ruotsin aluejohtajana vastaten Climat80-konsernista, johon kuuluvat Climat80, Climat80 Entreprenad, Elfast, Klimatkyl, Lunds Värme & Sanitet ja Stjernfeldts VVS. 

Peter Ramstedt on kokenut liiketoimintajohtaja, jolla on monipuolinen kokemus huolto- ja asennuspalveluista. Hän siirtyi ARE:lle ISS:n avainasiakaspäällikkön tehtävästä ja ennen tätä toimi Caverionin aluejohtajana. 

ARE-konsernin toimitusjohtaja Jarno Hacklin on toiminut helmikuusta 2023 lähtien oman roolinsa ohella myös ARE Sverige AB:n toimitusjohtajana.

– Olen iloinen voidessani luovuttaa Ruotsin toimitusjohtajan tehtävän Peterille. Meidän on priorisoitava ja keskityttävä siihen, mitä kukin markkina vaatii, ARE Groupin toimitusjohtaja Jarno Hacklin sanoo. 

– Minua kiinnostaa ARE:n laaja palveluvalikoima ja ratkaisut, jotka tukevat kiinteistöjä koko niiden elinkaaren ajan. Olen jo aiemmin työskennellyt useimpien konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa ja tunnen niiden asiantuntemuksen ja laadun, joka läpäisee koko tarjonnan. Monialaisuus sekä palveluissa että projekteissa yhdistettynä aktiiviseen kestävän kehityksen työhön ovat resepti tulevaisuuden menestykseen, Peter Ramstedt sanoo.