Vasemmalla Antti Siipola, oikealla Mika Toiviainen. Kuva Bravida Finland

Bravida Finlandille uutta aluejohtoa 

Bravida Finlandin Etelä-Suomen alue jakautuu kahdeksi erilliseksi alueeksi, Etelä- ja Varsinais-Suomeksi sekä pääkaupunkiseuduksi.

Vasemmalla Antti Siipola, oikealla Mika Toiviainen. Kuva Bravida Finland

Bravidan Etelä-Suomen aluejohtaja Antti Siipola siirtyy Etelä- ja Varsinais-Suomen alue­johtajaksi. Mika Toiviainen aloittaa pääkaupunki­seudun alue­johtajana. Molemmat alue­johtajat ovat Bravida Finlandin johtoryhmän jäseniä ja raportoivat toimitus­johtaja Marko Holopaiselle. 

– Bravidan tavoitteena on kannattavuuden kehittäminen, toiminnan laadun jatkuva parantaminen sekä kaikkien yksiköiden koko potentiaalin hyödyntäminen. Etelä-Suomen alue on ollut vahvassa kasvussa ja nyt oli oikea ajan­kohta aluejaolle. Muutos vapauttaa alue­johtajille enemmän aikaa niin henkilöstö- kuin asiakas­työhön sekä alueiden toiminnan kehittämiseen, Etelä- ja Varsinais-Suomen aluejohtaja Antti Siipola sanoo. 

​​– Bravida on yhtiö, joka kehittyy ja kasvaa kovaa vauhtia. Bravidalla on vahva markkina-asema Pohjoismaissa ja moni­puolinen palvelu­tarjoama. Olen innoissani, että pääsen työskentelemään yhdessä Bravidan ammattilaisten kanssa sekä kehittämään toimintaamme entistä paremmaksi ja vastaamaan asiakkaidemme odotuksiin, pääkaupunki­seudun aluejohtaja Mika Toiviainen toteaa.