Maiju Nupponen.

Maiju Nupponen ARE:n viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi 

Maiju Nupponen on nimitetty ARE:n uudeksi viestintä- ja vastuullisuusjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 15. syyskuuta 2023 alkaen. Hänen vastuualueelleen kuuluu yhtiön viestinnän ja vastuullisuuden lisäksi markkinointi ja brändinhallinta.

Maiju Nupponen.

Maiju Nopponen on työskennellyt ARE:n viestintäpäällikön tehtävässä helmikuusta 2018 alkaen.

– Otan innolla vastaan uuden tehtävän. Viestinnän lisäksi vastuu ympäristöstä, ihmisistä ja yhteis­kunnasta on lähellä sydäntäni, joten uusi vastuu­alue on todella merkityksellinen. Olemme nostaneet vastuullisuuden uudella tavalla toimintamme ytimeen. ARE:ssa vastuullisuus­­työ on konkreettisia tekoja, Nupponen sanoo.

ARE:n vastuullisuus­työ on keskeisessä roolissa yrityksen toiminnassa ja osa johto­­ryhmä­työskentelyä. Syksyn aikana julkaistavan yrityksen uuden strategian keskiössä ovat asian­­tuntijuus, vastuullisuus ja tulevaisuuden teknologiat.

– Viestinnän ja vastuullisuuden rooli on kasvanut viime vuosina, ja siksi myös viestintä haluttiin nostaa mukaan ARE:n johto­­ryhmä­­tasolle. Kyseinen rooli on ARE:ssa uusi ja nimityksen myötä vastuullisuus­­työtä viedään eteenpäin aiempaakin johdon­­mukaisemmin, tavoitteellisemmin ja läpinäkyvämmin, toimitus­­johtaja Jarno Hacklin sanoo.

ARE:n vastuullisuustiimissä aloittaa lisäksi marraskuussa uusi vastuullisuuspäällikkö.