miettinen_tommi

Tommi Miettinen Granlundin hallitukseen

Granlundin hallituksen uudeksi jäseneksi on valittu Granlund Kuopion toimitusjohtaja Tommi Miettinen, joka on tehnyt talossa pitkän ja nousujohteisen uran.

Diplomi-insinööri Tommi Miettinen tuli Granlundiin harjoittelupaikan kautta ja aloitti vuonna 2005 vakituisena LVI-suunnittelijana. Projektien vetäjän, ryhmäpäällikön ja osastonjohtajan tehtävien jälkeen hänet valittiin vuonna 2018 Granlund Kuopion toimitusjohtajaksi.

Hallitustyöskentelystä Miettiselle on kertynyt kokemusta Granlund Kuopion ja Granlund Joensuun hallituksissa.

– Tommin valinnan taustalla oli halumme vahvistaa aluetoiminnan roolia. Granlund Kuopion toimitusjohtajana hän on hienolla tavalla kasvattanut yhtiötä merkittävästi ja säilyttänyt samalla hyvän kannattavuuden, Granlundin hallituksen puheenjohtaja Jack Westrén-Doll sanoo.

Granlund-konsernilla on Suomessa yhteensä 13 tytäryhtiötä, joista Kuopion toimipiste on suurin. Miettisen toimitusjohtajuuden aikana Granlund Kuopion liikevaihto ja henkilöstö ovat tuplaantuneet. Kuopion, Savonlinnan, Pieksämäen ja Varkauden toimipisteissä työskentelee nyt 130 alan ammattilaista.

Miettisen mukaan on tärkeää pitää mielessä, että Granlund on valtakunnallinen toimija ja arvostettu toimija monella paikkakunnalla.

– Olen työskennellyt Granlundilla monipuolisissa tehtävissä ja sitä kautta tuon vahvaa näkemystä hallitukseen. Olen ollut kasvattamassa organisaatiotamme suunnittelutoimistosta monipuoliseksi kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijataloksi. Lisäksi Granlundilla on aina uskottu ja luotettu vahvaan, paikalliseen tapaan toimia paikallisilla markkinoilla, ja uskon tuovani alueellista näkökulmaa hallitustyöskentelyyn ja strategisiin päätöksiin, Miettinen toteaa.

Granlundin yhtiökokous valitsi 20.3.2023 hallitukseen vanhoina jäseninä Keith Silverangin, Anders Stenbäckin, Sirpa Sinkkosen, Tapani Idmanin, Pekka Metsin ja Jack Westrén-Dollin. Jukka Tynin tilalle valittiin Tommi Miettinen. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Jack Westrén-Doll.