elisa
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Elisa Hasila Assemblinin talouspäälliköksi

Talotekniikan urakointia ja huoltoa tarjoavan Assemblin Oy:n talouspäälliköksi on nimitetty Elisa Hasila 27.2.2023 alkaen. Assemblin Oy on osa Pohjoismaista Assemblin-konsernia, joka työllistää noin 7000 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.

Elisa Hasilalla on usean vuoden monipuolinen kokemus sekä ulkoisesta että sisäisestä laskennasta. Hänellä on myös paljon kokemusta esihenkilötyöstä ja talousprosessien organisoinnista.

Viimeiset kolme vuotta Hasila on työskennellyt terveydenhuollon laitteita ja tarvikkeita tarjoavassa Mediq Suomessa talouspäällikkönä ja Business Controllerina. Ennen Mediqiä Hasila työskenteli SLO Oy:ssä (nykyinen Sonepar) erilaisissa talouden tehtävissä, joista viimeisimpänä hän toimi laskentapäällikkönä.

Hasila on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi pääaineenaan johdon laskentatoimi. Assemblinilla Hasila vastaa Assemblin Oy:n kirjanpidosta, tilinpäätöksistä ja kuukausiraportoinnista sekä myös palkanlaskennasta, reskontrista ja sisäisestä laskennasta.

– Tavoitteenani Assemblinilla on talousprosessien kehittäminen ja virtaviivaistaminen, jotta pystymme tukemaan liiketoimintoja vielä paremmin ja nopeammin. Meillä on kokenut taloustiimi, jonka kanssa tätä työtä on hyvä lähteä viemään eteenpäin, Elisa Hasila kertoo.

– Jo haastatteluvaiheessa tuntui, että Elisan persoona ja ajatukset osuivat omiimme. On ollut hienoa nähdä kuinka nopeasti hän on pystynyt tuomaan omia loistavia toimintamallejaan osaksi meidän tekemistämme, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen sanoo.