Elina Moisio

Elina Moisio Motivan toimitusjohtajaksi

Motiva Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Vesa Silfver jättää tehtävänsä. Motivan hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi 2.5.2023 alkaen VTM Elina Moision.

– Vesa on vienyt määrätietoisesti Motivaa eteenpäin neljän vuoden ajan. Hänen johdollaan yhtiö on tehnyt hyvää kasvua ja kasvattanut tunnettuuttaan. Haluan koko hallituksen puolesta kiittää Vesaa kaikesta hänen tekemästään työstä, sanoo Motivan hallituksen puheenjohtaja Anja Kahri.

Kahrin mukaan muutokset toimintaympäristössä sekä voimakas kysyntä ja kasvu ovat haastaneet Motivan liiketoimintaa monella tavalla, ja yhtiössä tarvitaan nyt uudenlaista johtamista.

Uudeksi toimitusjohtajaksi valittu Elina Moisio siirtyy yhtiöön Miltton Networks Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Hän on työskennellyt yritysten ja organisaatioiden sidosryhmäsuhteiden konsultoinnissa vastaten yhtiön liiketoiminnan kasvusta sekä kannattavuudesta. Moisiolla on työkokemusta eri ministeriöistä sekä ympäristö- ja ilmastopolitiikan parissa työskentelystä.

– Elinasta motivalaiset saavat helposti lähestyttävän ja energisoivan ihmisten johtajan. Elina tuo Motivaan myös vankkaa asiantuntijaorganisaation toimitusjohtajakokemusta, vahvaa asiakasajattelua ja kokemusta ministeriöiden ja kuntasektorin kanssa työskentelystä, Anja Kahri toteaa.

Motiva Oy:n toimitusjohtajan sijaisena toimii talousjohtaja Minna Malkki kunnes Elina Moisio aloittaa tehtävässään. 

Motiva Oy on valtion kestävän kehityksen yhtiö, joka tarjoaa julkishallinnolle, yrityksille, kunnille ja kuluttajille tietoa, ratkaisuja ja palveluita, joiden avulla ne voivat tehdä resurssitehokkaita, vaikuttavia ja kestäviä valintoja. Motivassa työskentelee noin 70 henkilöä.