Harri Kailasalo Visonin executive advisoriksi

Vison Oy on kutsunut DI, eMBA Harri Kailasalon ensimmäiseksi verkostokumppanikseen ja executive advisoriksi 20.3.2023 alkaen.

nimetty henkilö

Kailasalo tulee keskittymään toimialan tilaajien ja yritysten strategiseen kehittämiseen sekä vaativimpiin kotimaisiin ja kansainvälisiin asiakasprojekteihin.

Kailasalolla on pitkä kokemus rakennusalan johtotehtävistä Lemminkäinen Oyj:stä sekä YIT Oyj:stä, jossa hän on viimeksi toiminut johtoryhmän jäsenenä ja vastannut infratoimialan johtamisesta. Lisäksi hän on toiminut lukuisissa luottamustehtävissä muun muassa EK:n ja Rakennusteollisuus RT:n hallituksessa sekä eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen hallintoneuvostossa.

– Nimitimme viime vuonna advisory boardin ja otamme nyt seuraavan askeleen kokoamalla asiakastoimeksiantojemme tueksi samoihin asioihin uskovia kovan luokan ammattilaisia. Emme pysty emmekä haluakaan tehdä näitä juttuja yksin vaan yhdessä muiden toimijoiden kanssa, Visonin hallituksen puheenjohtaja Jani Saarinen sanoo.

– Näen Visonin erinomaisen mielenkiintoisena ja jo kansainvälisestikin tunnettuna yrityksenä, joka tekee oikeita asioita ja vie koko toimialaa uuteen suuntaan. Koen tämän positiivisena haasteena ja mahdollisuutena tuoda omaa osaamistani peliin ja oppia taas itsekin uusia asioita, Harri Kailasalo toteaa.