Tero Karislahti

Tero Karislahti Lehdon Asunnot-palvelualueen johtajaksi

Tero Karislahti, 39, on nimitetty Lehdon Asunnot-palvelualueen johtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 10.6.2022 alkaen.

Tero Karislahti

Karislahti on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänellä on 18 vuoden työkokemus rakennuskonserni YIT:n palveluksessa. Vuodesta 2015 lähtien Karislahti on työskennellyt asuntorakentamisen johtotehtävissä, muun muassa aluejohtajana.

– Tero Karislahden myötä saamme yhtiöön lisää huippuosaamista asuntorakentamisen saralta. Hän on kokenut asuntorakentamisen roolit aina työnjohtajasta yksikön johtajan vastuisiin saakka ja on lisäksi hyvä ihmisten johtaja. Lisäksi meillä on yhteinen tahtotila uudistaa rakentamista. Toivotan Tero Karislahden lämpimästi tervetulleeksi Lehdolle, toteaa toimitusjohtaja Juuso Hietanen.

– Lehto on tehnyt merkittäviä panostuksia toimialan uudistamiseen, kuten teolliseen esivalmistukseen ja modulaariseen puurakentamiseen liittyen. Koen, että perustekemisen kunnostaminen näiden panostusten rinnalla luo hyvät mahdollisuudet vakauttaa liiketoimintaa ja rakentaa menestystä kohti tulevaisuutta, Tero Karislahti toteaa.