Kuvassa vasemmalta Jussi Holma, Lasse Impiö ja Hannes Kokko.

Lasse Impiöstä Terawatt Oy:n toimitusjohtaja

Sähköiseen talotekniikkaan sekä sähköisen liikenteen latausinfran rakentamiseen erikoistuneen Terawatt Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu: yhtiön hallitus on nimennyt uudeksi toimitusjohtajaksi Lasse Impiön, 34. Hän aloittaa tehtävässä vuoden 2022 alussa. 

Kuvassa vasemmalta Jussi Holma, Lasse Impiö ja Hannes Kokko.

Terawatin hallitus ja toimitusjohtaja Jussi Holma (38) ovat sopineet, että Holmajättää toimitusjohtajan tehtävän kuluvan vuoden lopussa ja ottaa myöhemmin vastaan hallituksen puheenjohtajan tehtävän Hannes Kokolta (40). 

Lasse Impiö on työskennellyt yhtiön palveluksessa yli 11 vuoden ajan. Tällä hetkellä hän toimii Asunnot ja Toimitilat -palvelujen liiketoimintajohtajana. 

– Olen hyvin kiitollinen jo kuljetusta opintomatkasta Terawatilla sekä tähän tehtävään valittaessa minua kohtaan osoitetusta luottamuksesta Hanneksen ja koko hallituksen puolelta. Terawatt on Jussin johdolla kasvanut laadustaan ja asiakastyytyväisyydestään tunnetuksi, luotettavaksi toimijaksi ja kumppaniksi. Näin johdetun yhtiön ruoriin on vuorollaan innostavaa tarttua ja haastaa itsensä sekä koko organisaation jatkuvan oppimisen sekä yhdessä onnistumisen tiellä kohti visiotamme: halutuin kumppani ja liigamme paras joukkue. Meillä on nyt hyvä tilaisuus uudistua ja varmistaa, että kaikki tekemisemme suuntautuu parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaan laadukkaaseen palvelemiseen, hyvän yrityskulttuurin sekä kasvun ja kannattavuuden kehittymiseen. Arvostan suuresti, että Jussi jatkaa yhtiömme hallituksessa ja saamme edelleen hänen tukensa yhtiön eteenpäin viemiseksi, Lasse Impiö sanoo.

– Terawatt saa Lassesta erinomaisen toimitusjohtajan. Lasse tuntee talon, ­sen ihmiset ja toimintatavat sekä asiakkaat ja toimialan. On ollut ilo nähdä vuosien aikana hänessä tapahtunut kasvu ja kunnianhimo. Lassella on tahto johdatella itseään seuraaville tasoille ja nyt tähän tehtäväänJussi Holma toteaa.

Hannes Kokko toimii tällä hetkellä Terawatilla tuotantojohtajana ja jatkaa edelleen yhtiön hallituksen jäsenenä.