Timo Nikulainen

Timo Nikulainen Onnisen Infra-yksikön johtajaksi

Onninen Oy:n Infra-yksikön vt. johtaja, myyntijohtaja Timo Nikulainen on nimitetty Infra-yksikön johtajaksi 1.12.2021 alkaen. Hänestä tulee Onninen Suomen johtoryhmän jäsen ja hän raportoi uudessa tehtävässään toimitusjohtaja Martti Forssille.

Timo Nikulainen

Timo Nikulaisella on pitkä kokemus tietoliikenne- ja infraliiketoiminnasta. Onnisen palvelukseen hän on tullut vuonna 2007. Ennen Onnista Timo työskenteli muun muassa Nokia Networks Oy:ssä ja Laatuantenni Oy:ssä. Koulutukseltaan hän on sähkö- ja tietoliikennetekniikan insinööri (AMK) ja eMBA.

– Infra-alan toimijat kehittävät ja rakentavat nykyaikaista ja toimivaa yhteiskuntaa. Infra-yksikkömme auttaa infrarakentajia kokonaisuuden hallinnassa hyvänä kumppanina, jolla on monipuoliset palvelut, laajat ja kattavat hankintaverkostot sekä toimiva logistiikka, Nikulainen sanoo.

– Infra-yksikkö on jo merkittävä osa liiketoimintaamme. Siihen on vahvasti panostettu viime vuosina, ja Timon johdolla sitä kehitetään edelleen vastaamaan tulevaisuudenkin asiakastarpeita, Martti Forss toteaa.

Infra-yksikön asiakaskuntaan kuuluvat muuan muassa vesilaitokset, energiayhtiöt, tietoliikenneyhtiöt, julkiset laitokset, kaupungit ja kunnat, sähköverkkourakoitsijat, maa- ja vesirakennusurakoitsijat, vesiosuuskunnat, kaukolämpöurakoitsijat ja tuulivoimayhtiöt.