Tuomas Heikkilä. Kuva: Teräselementti

Teräselementti nimittää uuden toimitusjohtajan

Tuomas Heikkilä. Kuva: Teräselementti

Rakennusliike Teräselementti Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Tuomas Heikkilä. Heikkilä on tehnyt pitkän uran  KONE-konsernissa ja viimeisimpänä Bronto Skyliftin ja Terra Patris -konsernin talousjohtajana.

Heikkilällä on laaja kokemus yritysten talousohjatusta johtamisesta, taloushallinnon ja IT:n johtotehtävistä sekä johtamisprosessien ja toiminnanohjausjärjestelmien kehittämisestä ja jalkauttamisesta organisaatioihin.

– Uskon vahvasti systemaattiseen johtamiseen, ihmisiin, yhdessä tekemiseen, selkeisiin tavoitteisiin ja niiden numeeriseen seurantaan. Olen innoissani, että pääsen tuomaan omalla kokemuksellani ja

ammattitaidollani lisäarvoa tähän perinteiseen yritykseen sen seuraavassa kehitysvaiheessa, Heikkilä summaa.

Juho Viitala on tällä hetkellä Teräselementin virkaa toimittava toimitusjohtaja ja vastaa Heikkilän aloitettua toimitilayksikön johtamisesta sekä toimii hallituksen jäsenenä.

– Olemme innoissamme, että saamme Tuomaksen ammattitaidon ja talouspuolen erityisosaamisen käyttöömme. Tuomaksen liittyminen Teräselementin tiimiin on yksi tärkeä valttikortti lisää yrityksemme kannattavaan kasvuun, Viitala summaa.

Heikkilä aloittaa tehtävässään 1.8.2024.