Mikko Wirkkala. Kuva: Betolar Oyj

Mikko Wirkkala on nimitetty Betolar Oyj:n talousjohtajaksi

Mikko Wirkkala (KTM) on nimitetty yhtiön uudeksi talousjohtajaksi (Chief Financial Officer) ja johtoryhmän jäseneksi.

Mikko Wirkkala. Kuva: Betolar Oyj

Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 3.9.2024 ja raportoi toimitusjohtaja Tuija Kalpalalle. Yhtiön nykyinen talousjohtaja Riikka Ylikoski jatkaa tehtävissään heinäkuun puoleen väliin saakka, minkä jälkeen hän siirtyy toisen työnantajan palvelukseen. Ylimenokauden yhtiön lakiasiainjohtaja ja johtoryhmän jäsen Soila Söderström toimii yhtiön väliaikaisena talousjohtajana muiden tehtäviensä ohella.

Mikko Wirkkala on toiminut vaativissa kansainvälisissä talouden johtotehtävissä Neste Oyj:n palveluksessa vuosina 2008–2024 ja hänellä on aikaisempaa kokemusta myös taloustehtävistä Fortum Oyj:ssä. Hän toimii tällä hetkellä Nesteellä Vice President, Group Finance tehtävässä, missä hänen vastuulleen kuuluu mm. konsernin ulkoinen raportointi, globaalit talousprosessit, sekä kestävyysraportointidirektiivin (CSRD) käyttöönotto. Tämän lisäksi hän on aiemmin toiminut eri liiketoimintayksiköiden johtoryhmissä mukaan lukien Uusiutuvat tuotteet sekä osallistunut yrityskauppaprojekteihin.

– Olen innoissani päästessäni mukaan Betolarin tärkeään vaiheeseen luomaan kestävän kehityksen ratkaisuja kaivos- ja rakennusteollisuuteen, kommentoi Wirkkala.