Stefan Nyström

Stefan Nyström Solwers Oyj konsernijohtajaksi

Diplomi-insinööri Stefan Nyström on nimitetty rakennusalan erikoisasiantuntijayhtiön, Solwers Oyj:n, konsernijohtajaksi vuoden 2019 alusta. Hän jatkaa myös nykyisessä tehtävässään, Solwersiin kuuluvan Finnmap Infra Oy:n toimitusjohtajana. Solwers Oyj hallituksen puheenjohtajana jatkaa Leif Sebbas.

Stefan Nyström

– Solwers edustaa uutta konseptia suunnittelualalla. Se on yritysverkosto, missä osaaminen ja ammattilaiset ovat keskipisteessä. Verkoston yritykset edustavat parasta osaamista ja toimivat omien identiteettiensä ja brändiensä alla. Uskon tähän uuteen toimintatapaan vahvasti, Nyström toteaa.

Nyström valmistui Teknillisestä Korkeakoulusta diplomi-insinööriksi vuonna 1989, ja on toiminut sen jälkeen suunnittelualalla lukuisissa eri tehtävissä, kuten Aaro Kohonen Oy:n toimitusjohtajana 2003-2005, Pöyry Civilin toimitusjohtajana 2006-2010 sekä Pöyryn paikallispalvelut -liiketoiminnan johtajana 2010-2014 ja Pöyry Sweden Oy:n toimitusjohtajana 2014-2016.

Yhdeksästä omien alojensa huippuyhtiöstä muodostuvassa Solwersissa työskentelee noin 200 asiantuntijaa. Konserniin kuuluvat Suomessa Polyplan Oy, Finnmap Infra Oy, Oy Rockplan Ltd., Kalliotekniikka Consulting Engineers Oy, Varsinais-Suomen Kalliotekniikka Oy, Accado Oy Ab, Insinööritoimisto Pontek Oy, aDT Arkkitehdit Davidsson Tarkela Oy ja konsernin emoyritys Solwers Oy sekä Ruotsissa Rockplan Sweden Ab.