Forenomin Suomen uusi maajohtaja Johanna Ali

Johanna Ali Forenomin Suomen maajohtajaksi

Forenomin Suomen maajohtajaksi on nimetty KTM Johanna Ali 17.1.2018 alkaen. Johdon vahvistaminen tukee Forenomin asemaa Suomen johtavana yritysmajoittajana ja kalustettujen asuntojen tarjoajana.

Ali on työskennellyt LeasePlan Finland Oy:ssa 16 vuotta, joista viimeiset 12 vuotta yrityksen johtoryhmässä. Kuluneiden vuosien aikana Johanna on työskennellyt organisaation eri osa-alueilla neljässä eri roolissa, joista viimeisimpänä kaupallisena johtajana vajaat neljä vuotta.

Forenomin Suomen uusi maajohtaja Johanna Ali

– Johanna ottaa vastuulleen Suomen liiketoiminnan, joka käsittää lähes 5000 asuntoa ja huonetta Helsingistä Rovaniemelle. Johannalla on erittäin vahva osaaminen B2B- palveluliiketoiminnan kehittämisestä voimakkaasti muuttuvassa markkinassa ja olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme hänet kehittämään liiketoimintaamme Suomessa, kertoo Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas.

Forenomin majoituskapasiteetti kasvoi tänä vuonna 35 prosenttia, ja voimakkaan kasvun odotetaan jatkuvan myös ensi vuonna. Suomessa Forenom työstää parhaillaan uusia majoituskohteita Turun Hansakortteliin, Raumalle, Helsingin Ruskeasuolle, Rovaniemelle sekä historialliseen Jyväskylän Valtiontaloon.

– Yritykset etsivät niin Suomessa kuin kansainvälisesti jatkuvasti liiketoiminnassaan lisää joustavuutta ja kustannustehokkuutta. Työvoiman liikkumisen mahdollistava majoitus tukee merkittävästi kasvuyritysten kehitystä ja kansainvälistymistä. Forenom haluaa kehittyä asiakkaidensa rinnalla alansa edelläkävijänä Pohjoismaissa, ja olen erittäin motivoinut päästessäni kehittämään tarjontaa ja palvelua yritysten tarpeisiin, kertoo Forenomin Suomen uusi maajohtaja Johanna Ali.