STARK Oulun myynninpäällikkö Kalle Parkkila ja yksikönpäällikkö Sami Harjula

STARKille 24/7-myymälä Ouluun

STARK Oulun myynninpäällikkö Kalle Parkkila ja yksikönpäällikkö Sami Harjula- Oulun toimipisteen uudistaminen 24/7 avoinna olevaksi yksiköksi on investointi tulevaisuuteen ja Oulun seudun rakentajien palveluun. Vaikka näkymät rakennusalalla ovat juuri nyt vaikeasti ennakoitavissa, meillä on vahva luottamus Oulun markkina-alueeseen ja haluamme katsoa rohkeasti eteenpäin, sanoo Stark Suomi Oy:n toimitusjohtaja Harri Päiväniemi ja jatkaa;

– Muutos tulee näkymään koko yksikön toiminnassa. Tehostamme ja sujuvoitamme noutavan asiakkaan asiointipolkua ja logistiikkaa ja uudistamme myös myymälää ja sen valikoimaa. Ympäri vuorokauden palveleva toimipiste tukee vahvasti myös päivällä tapahtuvaa asiointia, sillä yöllä voidaan hoitaa paljon tukitehtäviä kuten ennakkokeräystä, hyllytystä, tavaran vastaanottoa ja lastausta, kertoo STARK Oulun yksikönpäällikkö Sami Harjula.

Noutopihan ja myymälän valikoimaa muutetaan ammattiasiakkaan tarpeita ja erityisesti korjausrakentamista paremmin vastaavaksi. Noutavalle asiakkaalle avataan uusi sisäänkäynti ja kulkua alueella parannetaan. Lisäksi puumaailma tuodaan myymälään, ja näin listat, paneelit ja saunatuotteet ovat sisätiloissa hyvin esillä.