Oulun Lipporannan uusissa kerrostaloissa suuri panostus yhteistiloihin

Korkealaatuiset yhteistilat ovat osa Health City Finland Oy:n kehittämää kaupunkiasumisen Kotikatu365-konseptia. Konseptiin kuuluvat myös henkilökohtainen aulapalvelu, kotiin tilattavat erilaiset palvelut sekä lainattavissa olevat yhteiskäyttövälineet ja yhteiskäyttöauto.

Yhteistiloissa on lobby kahvikoneineen ja asukaskirjastoineen, olohuone televisioineen ja päivän lehtineen, kokous- ja juhlatila keittiöineen, seurusteluhuone, etätyöpisteet, hotellitasoinen vierashuone, lasten leikkihuone, aula ja pelitila sekä aulapalvelupiste. Lisäksi käytössä on noin 100-neliöinen kuntosali, jossa on tarjolla personal trainerin palveluita.

Lipporannan alueen ja talojen arkkitehtisuunnittelusta vastaa Sampo Valjus Arkkitehtuuritoimisto Seppo Valjus Oy:stä. Yhteistilojen sisustus on Visionary Design Partners Helsingin Jaana Ekmanin suunnittelema. Sisustuksessa tavoitteena on ollut viihtyisyys, joka syntyy väreistä, valaistuksesta, erilaisista pinnoista sekä aidoista materiaaleista.

Lipporannan ja Kotikatu365:n rakennuttaja ja palveluoperaattori Health City Finland Oy kuuluu suomalaiseen terveys- ja hyvinvointialan COR Group -konserniin. Seuraavaa Kotikatu365-kohdetta aletaan rakentaa Kuopion Hatsalaan keväällä 2021.