Harri Koskinen suunnitteli kahdeksan kuosia StalaTex-mallistoon.

StalaTex™ herättää ruostumattomat teräspinnat eloon

Suomalainen Stala Oy tuo markkinoille uniikin materiaalin, StalaTexin, joka nostaa keittiön tasopinnat aivan uudelle tasolle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudenlaisessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

Moderni teknologia ja muotoilijan kädenjälki yhdistyvät

StalaTex syntyy modernilla ja ympäristöystävällisellä laserteknologialla. Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä. Mallistosta löytyy erilaisia kuoseja, joten siitä on helppo löytää omaan sisustustyyliin sopiva vaihtoehto.

Harri Koskinen suunnitteli kahdeksan kuosia StalaTex-mallistoon.

Ensimmäisen StalaTex-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Muotoiluprosessia ja malliston syntyä hän kuvaa näin:

”Lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin, siitä tässä on kyse. Uteliaisuus uutta teknologia kohtaan synnytti kipinän suunnitteluun. Kuosien aiheet kumpusivat kontrasteista, geometriasta ja assosiaatioista ympäristöön, jotka voi tunnistaa valmiista mallistosta. Pinnoista huokuu tietynlainen henkilökohtaisuus ja inhimillisyys kun tekstuurista erottaa käden jäljen”, Koskinen tiivistää.