Geberit energiaventtiili ERV – paremman energiatehokkuuden huippu

Tiivistää kaikki vuodot

Energian säästämiseen tähtäävät toimenpiteet ovat vakio-ominaisuuksia nykyajan rakennuksissa, ja niitä sovelletaan yleensä koko rakenteeseen julkisivusta ikkunoihin ja kattoon asti. Mutta tästä palapelistä puuttuu yksi palanen, jota ei ole saatu tätä ennen paikalleen: avoin viemärin tuuletusputken pää. Kun esimerkiksi wc huuhdellaan, tämä aukko estää alipaineen muodostumisen ja vesilukkojen imeytymisen tyhjiksi. Tuloksena on jatkuva lämmön karkaaminen viemäröintijärjestelmän kautta. Innovatiivinen Geberit-energiansäästöventtiili ERV auttaa sanomaan hyvästit tälle ongelmalle. Se avautuu vain tarvittaessa ja toimii yksinkertaisesti taatakseen paineen kompensoinnin tarvittaessa. Tämä estää tarpeettoman lämpöhäviön.

Viemärin tuuletusputki ilman avonaista päätä

Geberit-energiansäästöventtiili ERV tiivistää viemärin tuuletusputken pään katon yläpuolella käyttämällä patentoitua magneettista levyventtiilijärjestelmää. Tämä järjestelmä avautuu automaattisesti, kun vaaditaan paineen kompensointia. Muun aikaa se pitää lämmön rakennuksen sisällä. Viemärijärjestelmän ylipaine pääsee poistumaan Geberit-energiansäästöventtiilin ERV kautta, kun levyventtiilit aukeavat molemmissa suunnissa. Geberit-energiansäästöventtiili ERV täyttää näin ollen standardin SN 592000 vaatimukset.

Helppo asentaa ilman ylimääräistä vaivaa

Geberit-energiansäästöventtiili ERV on nopea ja helppo kiinnittää mihin tahansa viemärin tuuletusputkeen käyttämällä d110-putkien vakiotuotemateriaaleja. Asennettuna Geberit-energiansäästöventtiili ERV kestää ympäristön ja sään vaikutukset eikä vaadi huoltoa.

Positiiviset vaikutukset, jotka maksavat itsensä

Geberit-energiansäästöventtiili ERV:n asennus voi rakennuksen muodosta, sijainnista ja sääolosuhteista riippuen maksaa itsensä takaisin 5–10 vuodessa*. Myös kattoterasseilla oleskelevat ihmiset voivat hyötyä Geberit-energiansäästöventtiili ERV:stä, sillä se estää epämiellyttävien hajujen pääsyn tuuletusputkista.

* Laskelmat perustuvat mallilaskelmiin, joissa on käytetty Lucernissa Sveitsissä vallitsevia sää olosuhteita ja lämpötiloja, kerrostaloa ja eristämättömiä laskuputkia.