JELD WEN liukukisko Retro musta craft

Rouheaa ja modernia – JELD-WENin kolmesta uudesta liukuovikiskosta löytyy ratkaisu vaativampaankin sisustusmakuun

JELD WEN liukukisko Retro musta craft

Liukuovet ovat olleet kasvava sisustustrendi viime vuosina. Nyt vaihtoehtoja on lisää tarjolla, sillä ovivalmistaja JELD-WEN toi markkinoille kolme uutta liukukiskomallia, joihin voi yhdistää sisustukseen sopivan ovilevyn.

Seinän päällä liukuvat sisäovet lisäävät sisustukseen kodikkuutta. Liukuvat ovet ovat myös pienen asunnon pelastus. Niillä voi korvata tavalliset sisäovet tai tuoda ovi sellaiseen paikkaan, jossa saranoitu ovi ei mahtuisi aukeamaan.

Liukuovet sopivat myös pieneen pintaremonttiin, sillä niiden avulla persoonallinen ilme on helppo toteuttaa. Asennuskin hoituu helposti itse. Liukuovet tekevät tilojen muuntelusta helppoa, ja niillä voi kätevästi rajata esimerkiksi työnurkkauksen tai kodinhoitohuoneen omaksi tilakseen. Oli ovi kiinni tai auki, se toimii kauniina sisustuselementtinä.

Millainen sisustusliukuovi sinulle sopii?

Rouheuden ystävälle – Retro-liukukisko

Monelle sisustajalle ovat tuttuja Pinterestin maalaisunelmaa huokuvat sisustukset, joissa sisätiloja kehystävät suuret rustiikkiset puuovet kiinnitettyinä mustiin rautakiskoihin. Samaa charmia voi taikoa omaankin kotiin JELD-WENin Retro-liukuovikiskolla, jota on saatavana mustana tai rouhean rustiikkisena. Ovikisko tuo luonnetta niin perinteiseen kuin teollishenkiseen sisustukseen. Kokeile yhdistää moderneja elementtejä vintage-esineisiin ja rouheaan sisustusoveen.

Liukuovien ilme muuttuu ovilevyä vaihtamalla. Ovilevyn voi valita JELD-WENin liukuovilevyvalikoimasta tai DIY-sisustaja voi halutessaan asentaa ovilevyksi mummolan patinoituneen pirtin oven. Suosittelemme Retro-kiskon kanssa pelkistettyä Steady-lujalaakaovea maalattuna tai viilutettuna tai klassisen tyylikästä Craft-massiivipeiliovea.
Lisätiedot ja hinnat

Liukuovikisko Retro Rustiikki

Vaativaan makuun – Design-liukukisko

Design-liukukiskon muotoilu on vaativan sisustajan mieleen. Ruostumaton teräs ja tyylikäs design ovat elegantti valinta pohjoismaisen vaaleaan sisustusmakuun. Tämä seinän päällä liukuva ovi sopii myös pienen asunnon oviratkaisuksi, joko yhdellä tai kahdella ovella. Kisko myydään pakettina JELD-WENin liukuovilevyn kanssa. Design-liukukiskon kaveriksi sopii hyvin esimerkiksi korkealaatuinen Steady-lujalaakaovi tai Unique-massiivikehysovi.
Lisätiedot ja hinnat

Liukuovikisko Design

Modernin skandinaavinen – Modern-liukukisko

Modern-liukukiskon muotoilu ja väri sopivat moderniin elämäntapaan ja sisustukseen. RST:n värinen alumiininen liukukisko on katseenvangitsija, joka säästää tilaa. Soft close -teknologian avulla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyen pehmeästi. Liukuoveen on saatavana myös lukitusmahdollisuus, joten ovet sopivat myös esimerkiksi toimistoon ja WC-tiloihin. Modern-liukuovet tekevät heti selväksi, ettet ole astumassa sisään mistä tahansa ovesta, vaan tyylikkääseen skandinaavisen moderniin tilaan. Korosta ovea revittelemällä värien kanssa tai valitse valoa läpäisevä ovi, joka sulautuu muuhun sisustukseen. Kokeile esimerkiksi Steady-lujalaakaovea tai massiivipuurakenteista Unique-ovea.
Lisätiedot ja hinnat

Liukuovikisko Modern