Biscuit Grey. Kuvat: Paula Osenius

Uutuustuotteet Biscuit Grey ja Chevron

Biscuit Grey. Kuvat: Paula Osenius

Biscuit Grey on vaaleanruskea sävy jossa on häivähdys pehmeän harmaata. Sävynä se on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole vielä valmiita tummemman ruskeisiin sävyihin sekä niille jotka etsivät mahdollisimman “pöly-ystävällistä” lattiaa. Biscuit Grey sävyn saa tammelle harjatulla pinnalla sekä öljyvahattuna tai mattalakattuna. Sen saa myös kaikissa tammen lajitelmissa; Select, Classic, Rustic ja Vintage.

Chevron design parketti

Chevron design parketti tuli kesällä 2018 uutena tuotteena valikoimaamme kalanruotoparkettimme rinnalle. Chevron kuviossa laudan kärkikuvio kohtaa 45 asteen kulmassa ja muistuttaa V-kirjainta ja nuolenkärkeä. Chevron tuote toimitetaan yksittäisinä lautoina, kaksikätisenä, ja kuvio muodostuu asentamalla, kuten kalanruotoparketissammekin.

Sekä Chevron että Herringbone (kalanruoto) tuotteemme asennetaan samalla tavalla ja ovat saatavissa vain perinteisellä liimapontilla. Suosittelemme asennukseen aina ammattiasentajaa sekä alustaan liimausta. Chevron malli on saatavana kaikille puulajeillemme; tammi, saarni ja lehtikuusi, sekä kaikissa sävyissä, lajitelmissa ja pintakäsittelyissä.