Geberit Supertube – tilaa säästävä järjestelmä

Lisää tilaa optimoidun hydrauliikan ansiosta

Älykäs, virtausoptimoitu Geberit SuperTube -tekniikka luo viemäriputkeen jatkuvan ilmapylvään, joten rinnakkaista tuuletusputkea ei enää tarvita. Putkistoille, joiden koot ovat pienemmät ja jotka eivät vaadi lainkaan tuuletusputkia, riittää huomattavasti pienemmät putkikanavat. Lisäksi vaakasuorat putkistot voidaan asentaa jopa kuuden metrin pituuteen asti ilman kaatoa tilan säästämiseksi. Tämän ansiosta Geberit SuperTube antaa lisää käytettävää asuintilaa.

Hienostunutta hydrauliikkaa – kaikki mitä tehokas viemäröintijärjestelmä vaatii

Geberit SuperTube tarjoaa viemäröintikapasiteetillaan 12 l/s (maksimi) ja yhtenäisellä putken halkaisijalla d110 tavanomaiseen järjestelmään verrattavan suorituskyvyn, mutta säästää huomattavasti tilaa ja materiaaleja.

Vie Geberit PE SO VENT -osan uudelle tasolle

Sovent-osan ansiosta Geberit on jo pystynyt tarjoamaan tilaa säästävän ratkaisun korkeisiin rakennuksiin, kun on voitu päästä eroon rinnakkaisesta tuuletusputkesta.
Geberit SuperTube -tekniikka vie tämän konseptin nyt askeleen pidemmälle. Suunnanmuutokset ovat aiemmin aina vaatineet lisätuuletusputken, mutta SuperTube on nyt poistanut tämän tarpeen.

Tilaa säästävä asennus

Geberit SuperTube säästää tilaa joka suunnassa: kun erillistä tuuletusputkea ei enää tarvita sekä pystysuorien laskuputkien että vaakasuorien putkistojen tilavaatimukset pienenevät esimerkiksi poikkeaman tai kokoojaputken kanssa. Lisäksi vaakasuorissa putkistoissa ei tarvita kaatoa, jos ne ovat alle kuusi metriä. Tämän ansiosta esimerkiksi kattosuspensiot voidaan asentaa erittäin lähelle betonikattoa poikkeamaan.

Osat yhteet, jotka antavat asioille uutta kierrettä

Geberit SuperTube -tekniikka perustuu neljän järjestelmäosan täydelliseen yhteistoimintaan. Kolme älykästä osaa liitettynä testattuun Geberit PE -viemäriputkeen ja sen suureen kuormituskapasiteettiin muodostavat yhdessä innovatiivisen hydraulisen ratkaisun, joka tuottaa selkeitä lisäetuja. Nämä osat on hitsattu pysyvästi, joten tiivis liitäntä on taattu pitkäksi aikaa.