Kuva: senaatti.fi

Senaatti-kiinteistöt myi kolme kerrostalotonttia Tuusulasta 3 miljoonalla

Senaatti-kiinteistöt sekä Suomen Hypoteekkiyhdistyksen ja Hypo-pankin hallinnoima Suomen Osatontti Ky ovat allekirjoittaneet kiinteistökaupan kolmesta Tuusulan Rykmentinpuistossa sijaitsevasta asuinkerrostalotontista. T2H Rakennus Oy rakentaa tonteille neljä asuintaloa.

Kuva: senaatti.fi

Myytyjen tonttien kerrosala on yhteensä 7889 kerrosneliötä. Kauppahinta on 3 miljoonaa euroa. Kauppahinnan lisäksi ostaja maksaa alueelle toteutettavaa taidetta varten Tuusulan kunnan taiderahastoon 3 % kauppahinnasta.

– Tuusulan Rykmentinpuistossa on vetovoimaa, ja nyt tehdyn kiinteistökaupan myötä alueelle rakentuu lisää monipuolista asuntotarjontaa.  Tavoitteenamme on saada alueelta lähitulevaisuudessa lisää uusia asuinrakentamisen tontteja myyntiin ja toteutettavaksi, Senaatin kiinteistökehityspäällikkö Laura Schrey kertoo.

Kauppa perustuu Senaatti-kiinteistöjen järjestämään tarjouskilpailuun, jonka pohjalta Senaatti-kiinteistöt allekirjoitti T2H Rakennus Oy:n kanssa kiinteistökaupan esisopimuksen kesäkuussa 2021.

Rykmentinpuiston keskuksen asemakaava vahvistettiin kesällä 2017, ja se mahdollistaa yli 170 000 kerrosalaneliömetrin rakentamisen. Senaatti-kiinteistöt omistaa osan Rykmentinpuiston alueesta.