SATO tyytyväinen yhteistyöhön Orient Occidentin kanssa

SATO on valinnut vuoden 2021 yhteistyökumppaniksi lattiamateriaalitoimittaja Orient Occidentin, jonka kanssa yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuoden ajan. SATO valitsee vuoden yhteistyökumppanin kannustaakseen hyviä toimijoita kehittämään toimintaansa entisestään. 

Orient Occident toimittaa SATO:n vuokrakoteihin projekteille projektikohtaisesti määriteltyjä lattiamateriaaleja. Projektien suuruudet vaihtelevat yhden huoneiston korjauksista mittaviin uudiskohteisiin. 

– Yhteistyö Orient Occidentin kanssa on toiminut hienosti. Me olemme SATO:ssa olleet erittäin tyytyväisiä Orient Occidentin tuotteisiin niin laadun kuin asennettavuuden puolesta. Orient Occidentin positiivinen yrityskulttuuri, yhteistyökyky ja vahva ammattilaisen ote näkyy meille kaikessa heidän toiminnassaan, sanoo SATOn hankintapäällikkö Mari Pesonen.

Orient Occident on yli 100-vuotias suomalainen perheyritys, joka tekee tiivistä yhteistyötä maailman johtavien sisustusmateriaalivalmistajien kanssa. 

– Me tuomme saataville ekologisesti kestäviä sisustusmateriaaleja, jotka ovat pitkäikäisiä ja myös käyttönsä jälkeen helposti kierrätettäviä. Monet tuotteistamme on valmistettu kierrätetyistä tai biopohjaisista raaka-aineista, Orient Occidentin varatoimitusjohtaja Timo Järvinen kertoo.