Ari Saartoala (vas.), Iisakki Koski ja Arttu Liukku. Kuva: Niko Jekkonen

Renevo Groupista tuli re:mount

Pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Jyväskylässä taloyhtiöiden ja vuokrataloyhtiöiden remontteihin keskittyvä Renevo Group on tästä lähtien nimeltään re:mount. Samalla konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Iisakki Koski.

Ari Saartoala (vas.), Iisakki Koski ja Arttu Liukku. Kuva: Niko Jekkonen

– Haluamme luoda brändin, joka erottuu korjausrakentamisen markkinoilla. Uusi nimemme re:mount kuvaa sekä toimialaamme että tahtotilaamme, jossa Suomen kiinteistövarallisuudesta huolehditaan jatkossa kestävästi, kertoo konsernin hallituksen puheenjohtaja Kari Virta.

Re:mount-konserni koostuu Renevo Oy:stä ja vuonna 2022 ostetusta Remonttipartio Oy:stä. Konsernin pääomistaja on pääomasijoitusyhtiö Adelis Equity Partners. Sen lisäksi re:mountilla on yli 50 henkilöstöomistajaa sekä konsernissa että molemmissa tytäryhtiöissä.

Konsernin liikevaihto oli viime vuonna 86,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 7 miljoonaa euroa. Korjausrakentaminen on henkilötyövaltaisempaa kuin uudisrakentaminen, joten rakennusmateriaalien hintojen nousulla oli konsernin mukaan ainoastaan rajalliset vaikutukset vuoden 2022 kannattavuuteen.

Talousjohtajana vuoden 2022 kesästä lähtien toiminut Iisakki Koski on nimitetty konsernin toimitusjohtajaksi. Tehtävää oman toimensa ohella tähän saakka hoitanut Arttu Liukku jatkaa Renevo Oy:n toimitusjohtajana ja Ari Saartoala Remonttipartion toimitusjohtajana.

– Meillä on nyt Iisakissa, Artussa ja Arissa johtokolmikko, joka edustaa vahvaa osaamista, kokemusta ja kasvuhalua, Kari Virta sanoo.

Re:mount pyrkii sekä orgaaniseen kasvuun että arvioi yritysostoja.

– Haluamme kasvaa Suomen johtavaksi korjausrakentajaksi, Iisakki Koski sanoo. 

– Tilauskantamme ja tarjouspyyntöjen määrä kertovat hyvästä suhdanteesta korjausrakentamisessa. Konserniyhtiömme Renevo ja Remonttipartio ovat molemmat tarkasti erikoistuneita ja johtavia yrityksiä omilla palvelualueillaan valitsemissaan asiakkuuksissa eli kasvukeskusten korjausikään tulleissa taloyhtiöissä ja vuokrataloyhtiöissä. Seuraamme koko ajan aktiivisesti hyvin johdettuja, samalla tavalla erikoistuneita ja kannattavia yhtiöitä, Koski toteaa.