Rejlers osti Sitowisen teleliikennetoiminnan

Kaupassa Rejlersille siirtyi nelisenkymmentä tietoliikenneammattilaista vanhoina työntekijöinä ja kaikki teleliiketoiminnan sopimukset ja asiakkaat.

– Parastahan tässä on, että asiakas saa jatkossa yhdeltä luukulta kaikki tarvitsemansa asiantuntijapalvelut tietoliikenneinfran toteuttamiseksi,  Rejlersin Telecomin liiketoimintajohtaja Ari Vainikka sanoo.

Sitowise haluaa keskittyä jatkossa entistä vahvemmin ydinliiketoimintojensa kehittämiseen.

– Teleliiketoiminnan vahvasti sitoutuneet työntekijät ovat olleet tärkeä osa Sitowiseä pitkään, ja meille oli tärkeää löytää omistaja, joka vie toimintaa eteenpäin. Uskomme, että osana Rejlersiä osaajillamme on mahdollisuus kehittyä osana vahvaa asiantuntijataloa, mikä tuo lisäarvoa myös asiakkaille. Me keskitymme ydinliiketoimintojemme kautta jatkossakin hyvinvoivan elinympäristön kehittämiseen, sanoo Sitowisen toimitusjohtaja Pekka Eloholma.

Sitowisen palveluihin ovat kuuluneet muun muassa matkapuhelinverkkojen suunnittelu ja rakennuttaminen sekä kuuluvuuskartoitukset. Suunnittelun ja rakennuttamisen kohteita ovat olleet kiinteät ja langattomat verkot, mastot, pylväät ja kiinteistöt.