Tulevat kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.

Pohjola Rakennus myi kolme asuntokohdetta eQ:n asuntorahastolle

Tulevat kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä.

Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle suunniteltujen kohteiden rakentaminen alkaa porrastetusti tämän vuoden aikana. Kohteisiin rakentuu yhteensä 171 asuntoa.

”eQ:n kanssa sovittu portfolio on strategiamme mukainen kauppa ja erittäin positiivinen asia vallitsevaan tilanteeseen. Kaikki kohteet ovat osa laajempaa aluerakentamishanketta, joihin toteutamme itse suunniteltuja asuntoja eri tuotantomuodoilla. Asiat etenivät eQ:n kanssa erittäin jouhevasti ja tämä osoittaa, että meitä arvostetaan ketteränä ja luotettavana kumppanina”, Pohjola Rakennuksen varatoimitusjohtaja Miika Oksanen kertoo.

Pohjola Rakennuksen ja eQ Asuntojen solmimien kauppojen arvo on yli 30 miljoonaa euroa.

”Pohjola Rakennus Oy:n kanssa sovittu portfolio on uuden toukokuussa perustetun asuntorahastomme ensimmäinen investointi. Kohteet sijaitsevat Helsingissä, Vantaalla ja Tampereella hyvien palvelujen ja joukkoliikenneyhteyksien äärellä. Yhteistyö Pohjola Rakennus Oy:n kanssa on lähtenyt hyvin käyntiin ja toivomme sen jatkuvan tulevaisuudessakin”, sanoo sijoitusjohtaja Markus Pitkänen eQ Varainhoidosta.

eQ Asunnot sijoittaa asuntoihin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa. Rahaston sijoituskapasiteetti tulee olemaan eQ:n mukaan yli 300 miljoonaa euroa, mikä mahdollistaa noin 1500 asunnon toteuttamisen.