Kuva: srtu.fi

Rejlers osti rakennesuunnittelutoimisto SRT:n

Rejlers on ostanut rakennesuunnittelutoimisto SRT:n, joka on erikoistunut vaativiin betoni- ja teräsrakenteisiin. 

Kuva: srtu.fi

Rejlersin mukaan SRT on vahva ulkoistuskumppani betoniyhtiöille. SRT on ollut mukana toteuttamassa muun muassa Technopoliksen 14- ja 16-kerroksiset Towerit Kuopiossa, HKScanin broilerinkäsittelylaitoksen Raumalla ja Valo Hotel Helsingin Mannerheimintiellä. SRT:llä on 26 työntekijää ja toimipaikat Kuopiossa (Insinööritoimisto SRT Oy) ja Järvenpäässä (Insinööritoimisto SRT-Uusimaa Oy). Yhtiöiden liikevaihto vuonna 2021 oli yli 3 miljoonaa euroa.

– Vahva rakennesuunnittelun osaaminen luo meille uusia kasvumahdollisuuksia. SRT:llä on erinomainen maine markkinoilla. Olemme jo vahva peluri taloteknisessä suunnittelussa ja näemme paljon potentiaalia rakentamisen alalla, sanoo Rejlers Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vaahersalo.

– Kun yhdistämme voimamme Rejlersiin kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme laajempia hankkeita ja kehittämään toimintojamme, sanoo SRT:n toimitusjohtaja Otto Oksman.

SRT:stä tulee osa Rejlersin Rakentamisen toimialaa, joka toimii valtakunnallisesti taloteknisessä suunnittelussa. Huhtikuun alussa toimialan johtajana aloitti Asko Laune, joka toimi aiemmin Vahanen Talotekniikka Oy:n toimitusjohtajana. SRT:n työntekijät siirtyvät Rejlersille vanhoina työntekijöinä.