Kuvassa: Jari Vekkeli, Planetcon Oy ja Kirsi Hautala Rejlers Finland Oy

Rejlers osti Planetcon Oy:n

Kuvassa: Jari Vekkeli, Planetcon Oy ja Kirsi Hautala Rejlers Finland Oy

Planetcon Oy on jyväskyläläinen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka on erikoistunut talotekniikan asiantuntija- ja rakennuttajapalveluihin.

”Noin 20 henkilön Planetcon on kasvun vaiheessa, jossa toiminnan kehittäminen vaatii merkittäviä ponnistuksia ja investointeja; tähän saamme hyvää tukea Rejlersiltä meidän nykyiselle ja tulevalle henkilöstölle”, sanoo Jari Vekkeli, Planetcon Oy:n toimitusjohtaja.

”Rejlersin talotekniikan suunnittelun osaaminen ja kokemus syventävät Planetconin osaamista talotekniikan rakennuttamis -ja asiantuntijapalveluissa. Samalla asiakkaat ja oma henkilökuntamme pääsevät nauttimaan isomman talon eduista, mutta pienen toimijan joustavuudesta”, Vekkeli toteaa.

Rejlers saa vahvistusta etenkin Jyväskylän, Tampereen ja Turun alueille, joilla Planetcon on toiminut tähän asti. Rejlersin Rakentamisen toimialalle muodostuu samalla uusi liiketoiminta-alue, Rejlers PM Talotekniikka, jonka ytimen muodostavat Planetconin asiantuntijat.

”Haemme kasvua niin nykyisillä paikkakunnillamme kuin laajentamalla toimintaamme maantieteellisesti etenkin pääkaupunkiseudulle”, Vekkeli kertoo.

”Rejlersin strategian mukaisesti haluamme monipuolistaa tarjontaamme niin nykyisiä suunnittelupalvelujamme vahvistamalla kuin laajentamalla tarjontaa myös talotekniikan rakennuttamisen ja valvonnan asiantuntijatehtäviin sekä kuntotutkimuksiin. Planetcon tuo meille tähän oivan lisän ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia palveluita”, sanoo Kirsi Hautala, Rejlersin Rakentamisen toimialajohtaja.