Reima Liikamaa

Reima Liikamaa Jatke Toimitilat Oy:n Korjausrakentamisen johtoon

Reima Liikamaa on nimitetty Jatke Toimitilat Oy:n Korjausrakentamisyksikön yksikönjohtajaksi 1.3.2022 alkaen. 

Reima Liikamaa

Reima Liikamaa siirtyy Jatkeelle SRV:stä, jossa hän on työskennellyt vuodesta 1998 lähtien, viimeisimpänä projektipäällikön tehtävissä erilaisissa toimitilojen rakennus- ja saneeraushankkeissa.

Liikamaa ottaa vastuulleen Jatke Toimitilojen Korjausrakentamisyksikön peruskorjaus-, saneeraus- ja konversiohankkeiden johtamisen ja kehittämisen. Hän toimii yksikön henkilöstön esimiehenä ja raportoi tehtävässään Jatke Toimitilat Oy:n toimitusjohtaja Antti Raunemaalle.

– Asiakkaamme varautuvat korjausrakentamisen riskeihin suosimalla yhteistoiminnallisia urakkamuotoja myös korjausrakentamisessa. Reima tuo mukanaan osaamista jatkuvasti yleistyviin allianssihankkeisiin ja kokemusta muun muassa Senaatti-kiinteistöjen hankkeista, kertoo Antti Raunemaa. 

– Olen iloinen liittyessäni Jatkeen ammattitaitoiseen porukkaan. Korjausrakentamisen saralla riittää nyt ja tulevaisuudessa paljon tehtävää. Jatkeen erinomainen maine niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin piirissä luo vahvan pohjan kehittää toimintaa, Reima Liikamaa toteaa.