Suvi Johansson

Suvi Johansson dSign Vertti Kivi & Co:n toimitusjohtajaksi

dSign Vertti Kivi & Co:n tavoitteena on laajentuminen ja vahvempi asema kansainvälisillä markkinoilla. Kansainvälistymiseen haetaan vauhtia uudella toimitusjohtajalla.

Vertti Kivi on toiminut dSignin johdossa jo yli 25 vuotta aina yrityksen perustamisesta saakka, mutta yrityksen kasvaessa ja kansainvälistyessä oli aika uuden toimitusjohtajan rekrytoimiselle.

– Haluan jatkossa keskittyä enemmän luovaan suunnittelutyöhön ja projekteihin, minkä vuoksi johtamiseen tarvitaan lisää resursseja. Tavoitteemme on kasvaa kolminkertaiseksi lähivuosina, Kivi kertoo.

Kiven mukaan uuden toimitusjohtajan tehtävänä on tukea kansainvälistymistä esimerkiksi tuomalla toimintaan johdonmukaisuutta ja vakautta.

Suvi Johansson on aloittanut dSign Vertti Kivi & Co:n toimitusjohtajana 1.3.2022. Johansson on kokenut asiantuntijaorganisaatioiden ja liiketoiminnan asiakaskeskeisen kasvun johtaja.

–Tavoitteenani on tuoda entistä suurempaa fokusta dSignin asiakkaisiin ja henkilöstöön niin Suomessa kuin kansainvälisestikin, ja siten luoda pohjaa kestävälle, reippaalle kasvulle, kertoo Johansson.

Uuden toimitusjohtajan lisäksi kansainvälistymistä tukevat myös muut muutokset yrityksen johdossa ja organisoitumisessa. dSignin tiimissä kansainväliseen myyntiin keskittynyt Joonatan Akkanen tulee yrityksen osakkaaksi, minkä lisäksi yritys saa kokonaan uuden hallituksen.