Karla-Lindahl-KONE

Karla Lindahl KONEen Etelä-Euroopan ja Välimeren alueen johtajaksi

Karla Lindahl on nimitetty Etelä-Euroopan ja Välimeren alueesta vastaavaksi johtajaksi ja KONEen johtokunnan jäseneksi 1. huhtikuuta 2022 alkaen. Karla raportoi toimitusjohtaja Henrik Ehrnroothille ja seuraa tehtävässään Thomas Hinnerskovia. Thomas jättää tehtävänsä KONEella siirtyäkseen uuteen tehtävään yhtiön ulkopuolelle, kuten aiemmin on tiedotettu.

Karla on työskennellyt KONEella vuodesta 2004 ja on viimeksi toiminut Suomen ja Baltian toimintojen maajohtajana. Hän on toiminut useissa johtotehtävissä 18-vuotisen KONE-uransa aikana, ja hänen vastuullaan on muun muassa ollut KONEen globaalin strategian kehitys. Hänellä on oikeustieteen kandidaatin tutkinto Helsingin yliopistosta ja Master of Arts -tutkinto kilpailuoikeudessa Kings Collegesta Lontoossa.

– Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Karlan tervetulleeksi KONEeen johtokuntaan. Hänellä on laaja kokemus erilaisista johtotehtävistä KONEella sekä asiakasrajapinnassa että strategisissa kehitysrooleissa. Karlan arvopohjainen johtamistyyli ja asiakaskeskeisyys vahvistavat entisestään KONEen johtokuntaa, sanoo KONEen toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth.