Kuva: byggkolsultgruppen.se

Raksystems ostaa ruotsalaisen Byggkonsultgruppen AB:n

Kuva: byggkolsultgruppen.se

Tukholmassa ja sen ympäristössä toimivalla Byggkonsultgruppenin suurimpia asiakkaita ovat JM AB, BoKlok Housing AB, Gar-Bo sekä Obos Kärnhem. Palveluvalikoimaan kuuluvat erilaiset rakennustekniset tarkastukset, rakennustyön valvonta sekä rakentamisen konsultointi.

– Aiemmin Raksystems Groupiin liittyneen Projektledarhusetin vahvan rakennuttamis- ja projektiosaamisen tueksi saamme huippuluokan tarkastusyhtiön mukaan. Olemme tehneet yhteistyötä jo pidempään Byggkonsultgruppenin asiantuntijoiden kanssa. Raksystems Groupissa voimme palvella asiakkaitamme nyt entistä laajemmin, toteaa Raksystems PLH:n toimitusjohtaja Örjan Kjellström.

– Byggkonsultgruppen vahvistaa Inspections &Surveys -palvelualuettamme Ruotsissa. Kaupan jälkeen voimme tuottaa asiakkaillemme entistä laadukkaampia ja vastuullisesti tuotettuja palvelukokonaisuuksia, kertoo Raksystems Group CEO Marko Malmivaara.

Raksystems Groupissa työskentelee kaupan myötä reilut 550 asiantuntijaa, ja liikevaihtoennuste vuodelle 2021 on yli 60 miljoonaa euroa. Konsernin palveluita ovat kiinteistöjen tutkimukset, tarkastukset ja sertifioinnit sekä rakennuttamisen, valvonnan ja suunnittelun palvelut.