QMG:n Kimmo Liukkonen (vas.), Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt ORS Servicestä. Oikealla QMG:n Heikki Kiiskilä.

Quattro Mikenti Group osti ORS Servicen Pietarsaaresta

QMG:n Kimmo Liukkonen (vas.), Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt ORS Servicestä. Oikealla QMG:n Heikki Kiiskilä.

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupin (QMG) verkosto Pohjanmaalla vahvistuu, kun mukaan liittyy ORS Service Oy Ab Pietarsaaresta. Konserniin kuuluu lähiseudulla entuudestaan Kokkolan LVIS-Palvelu.

ORS Service jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään, ja omistajat Stefan Björkman, Ole Cederberg ja Roger Sundstedt tulevat QMG-konsernin osakkaiksi. ORS Service keskittyy talotekniikan huoltopalveluiden tarjoamiseen teollisuus- ja toimitilakiinteistöihin Pohjanmaalla ja rannikkoseudulla.

– Jatkamme palvelukonseptilla, jonka määritimme 16 vuotta sitten yritystä perustettaessa. Asiakaskuntamme edustaa monipuolisesti teollisuutta ja erilaisia toimitilakiinteistöjä, ja haluamme aina tarjota erittäin laadukasta palvelua, ORS Servicen toimitusjohtaja Stefan Björkman sanoo.

– Mahdollisuus liittyä QMG:n valtakunnalliseen organisaatioon tarkoittaa meille kiinnostavia kasvumahdollisuuksia Pohjanmaalla yhdessä Kokkolan LVIS-Palvelun kanssa, Björkman toteaa.

QMG:n Pohjois-Suomen aluetta johtava Heikki Kiiskilä toteaa, että yhdistyminen tarjoaa asiakkaille kiinnostavan vaihtoehdon Vaasa–Seinäjoki–Kokkola -alueella.

– Haluamme olla kilpailukykyinen haastaja sekä talotekniikan huoltopalveluissa että urakoinnissa. Yhteisvoimin Kokkolan LVIS-Palvelu ja ORS Service tarjoavat laatua ja suorituskykyä koko alueella, Heikki Kiiskilä sanoo.

QMG-konserni on muutamassa vuodessa kasvanut Suomen kolmanneksi suurimmaksi talotekniikkayritykseksi. Yritysostoja aiotaan tehdä jatkossakin, ja kovassa kasvuvauhdissa paikallisuuden merkitys on keskiössä.

– Haluamme laajentaa verkostoamme koko maan kattavaksi ja tarjota palveluita paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Olemme usein todenneet, että talotekniikkaliiketoiminta on suuressa osin paikallista, joten meidän on oltava vahvoja kaikilla alueilla. Erityisesti meitä kiinnostavat alan kärkeä edustavat talotekniikan palveluyritykset, Kiiskilä kertoo.